ESPORTS.MK

    ANGELKA е новата адиција на тимот GODSENT

ANGELKA е новата адиција на тимот GODSENT

Ангела Николовска односно ANGELKA е новата адиција на женскиот валорант тим GODSENT.  Тимот се состои од : Николет “Niciplesss” Кесзели Венеса “Nessa” Ахлстром Марина “Hindberjum” Троитскаја Ивелина “Hellrose” Данова Ангела

Прочитај ја цела објава
    Прва Македонска Еспорт Лига во Dota 2

Прва Македонска Еспорт Лига во Dota 2

Македонската Еспорт Федерација ја организира Прва Македонска Еспорт Лига во Dota 2. Регуларниот дел од лигата се состои од седум кола. Официјлано лигата започнува со отворените квалификации на 08-ми мај

Прочитај ја цела објава
    Call of Duty : Warzone Season 5

Call of Duty : Warzone Season 5

Операторот Kitsune влегува во Warzone Season 5 , заедно со промени на мапата, нови перкови и други новитети. Започна сезоната 5 на Warzone, која донесе некои големи промени и многу

Прочитај ја цела објава
Останати новости
    Најава за Првата Македонска Еспорт Лига

Најава за Првата Македонска Еспорт Лига

Македонската Еспорт Федерација го најави почетокот на новата сезона од Првата Македонска Еспорт Лига, која ќе се одржи со почеток во Април и ќе трае се до Јуни. Македонските еспортисти

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ