ESPORTS.MK

Интервјуа

ANGELKA е новата адиција на тимот GODSENT

    ANGELKA е новата адиција на тимот GODSENT

Ангела Николовска односно ANGELKA е новата адиција на женскиот валорант тим GODSENT.  Тимот се состои од : Николет “Niciplesss” Кесзели Венеса “Nessa” Ахлстром Марина “Hindberjum” Троитскаја Ивелина “Hellrose” Данова Ангела

Прочитај ја цела објава

Интервју со Давид Гаревски – Претставникот на Македонија на European Nations Cup 2021 PES Championship

    Интервју со Давид Гаревски – Претставникот на Македонија на European Nations Cup 2021 PES Championship

После одличниот настап на Давид на European Nations Cup 2021 PES Championship каде го освои одличното четврто место, седнавме на разговор со него за неговиот настап во Националниот куп, за

Прочитај ја цела објава

Интервју со Јане „aidKiT“ Апостолоски од AIRLYA и македонски репрезентативец

    Интервју со Јане „aidKiT“ Апостолоски од AIRLYA и македонски репрезентативец

После одличната игра на Европскиот Куп на Нации, седнавме со Јане „aidKiT“ Апостолоски и поразговаравме за нивниот настап на европското првенство и секако за иднината на оваа наша репрезентација. Пред

Прочитај ја цела објава

Интервју со Кирил “kIRIL1g” Огненов

    Интервју со Кирил “kIRIL1g” Огненов

После интервјуто со kalaN ние моравме да продолжиме и со останатите пионери на професионалниот гејминг, а овој пат и со пионер на гејминг медиумите во Македонија. Уживајте! На која возраст

Прочитај ја цела објава

Интервју со Јован “kalaN” Каланоски

  Интервју со Јован “kalaN” Каланоски

Денес со нас го имаме единствениот и незаменливиот тим лидер, главен снајпер и голем борец за еспортот во нашава држава,

Прочитај ја цела објава

Интервју со Александар Павловиќ PTA oд некогашниот Simplex

  Интервју со Александар Павловиќ PTA oд некогашниот Simplex

Денес со нас го имаме Александар Павловиќ Таци или познат како PTA во златните денови на Counter Strike 1.6. PTA

Прочитај ја цела објава

Интервју со Стефан Шевченко, еден од ретките македонски про играчи во League of Legends

  Интервју со Стефан Шевченко, еден од ретките македонски про играчи во League of Legends

Денеска разговараме со еден од ретките македонски про играчи, Стефан Шевченко кој ја игра позицијата Support во League of Legends.

Прочитај ја цела објава

5 минутно интервју со претседателот на македонската е-спорт федерација

  5 минутно интервју со претседателот на македонската е-спорт федерација

  Погледнете го 5-минутното интервју со претседателот на македонската е-спорт федерација Бобан Тотовски. Во интервјуто направено за Телевизија 24 тој

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ