ESPORTS.MK

Tag "ФФМ"

Прв ден eEURO PES21 квалификации, С. Македонија е на третото место во групатa А

    Прв ден eEURO PES21 квалификации, С. Македонија е на третото место во групатa А

Заврши првиот ден од фаза 2 од eEURO PES21 шампионатот што е во организација на UEFA, односно регионалните квалификации. Нашите претставници, Давид Гаревски и Ташко Илијев, кои беа првоквалификувани во

Прочитај ја цела објава

еЕуро квалификациите завршија, имаме репрезентација за на европско!

    еЕуро квалификациите завршија, имаме репрезентација за на европско!

Со крајот на квалификацискиот турнир во организација на Македонската Еспорт Федерација и Фудбалската Федерација на С. Македонија, конечно ги добивме двајцата претставници кои ќе играат со Македонија на претстојното Европско

Прочитај ја цела објава

Започнуваат пријавите за националната селекција за eEURO 2021

    Започнуваат пријавите за националната селекција за eEURO 2021

Македонската Еспорт Федерација и Фудбалската Федерација на Македонија ги повикува сите заинтересирани да се пријават за националните предквалификации за eEURO 2021 квалификациите на УЕФА. Пријавувањето почнува на 04.01. 2021 година

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ