ESPORTS.MK

Започнуваат регионалните квалификации во Dota2 за Светското Првенство

Започнуваат регионалните квалификации во Dota2 за Светското Првенство
октомври 20
15:50 2020

Како што веќе претходно објавивме, Меѓународната Еспорт Федерација ги објави датумите за регионалните квалификации, а сега ги објави и групите и сатниците за учесниците во Dota 2 турнирот.

Нашите репрезентативци се најдоа во група Д и тоа со едни од најдобрите репрезентации на ова Светско Првенство. Во продолжение ќе можете да ги погледнете сите групи и сатниците за нашата репрезентација.

На нашите дечки им посакуваме многу среќа!

Португалија против Македонија21/11/2020 во 17:00 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

Македонија против Турција21/11/2020 во 18:15 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

Македонија против Шведска21/11/2020 во 19:30 часот на официјалниот канал од Македонската Еспорт Федерација.

Откако МЕФ ќе ги објави сатниците за преостанатите игри, ние веднаш ќе ги објавиме на нашиот сајт.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK