ESPORTS.MK

Учествувајте во наградни игри за гејмерска опрема на Гејминатор

Учествувајте во наградни игри за гејмерска опрема на Гејминатор
октомври 15
16:32 2020

Како новоотворена платформа, тимот на Гејминатор ви овозможува да учествувате и да станете добитник на разна гејмерска опрема која сите ја посакуваме.

Од сега, ќе имате можност да бидете среќен добитник на една од 9-те различни награди како:

  • Гејмерски глувчиња од серијата на Razer, BENQ и Logitech
  • Гејмерски механички тастатури од брендовите на SteelSeries, Razer и Logitech
  • Гејмерска столица
  • AMD процесор: Ryzen 2700x

Сите наградни игри се со ограничено учество со се цел зголемување на шансите за добивка во одност на учесниците. Тоа значи дека за сите наградни игри, учеството е ограничено од 100 до 400 корисници а еден корисник ќе може да учествува најмногу 10 пати на една наградна игра.

За да учествувате во наградната игра, треба да го купите влезот за одредениот производ, а цената започнува од 49 денари за одредени глувчиња и тастатури, се до 69 денари за процесорот. Извлекувањето и информации за текот на наградната игра се објавени на самиот производ, каде сите корисници ќе можат да го следат текот на наградната игра во реално време. Дознајте повеќе на веб страната на Гејминатор или на следниот линк.

Погледнете ги наградните игри на веб страната на Гејминатор: www.gejminator.com

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK