ESPORTS.MK

Топ 5 најпретплатени PUBG Mobile јутубери за 2020 година

Топ 5 најпретплатени PUBG Mobile јутубери за 2020 година
декември 26
15:20 2020

Како go-to дестинација за PUBG Mobile стримање и содржина слободно можеме да речеме дека е Youtube. PUBG Mobile е една од најпознатите Battle Royal игри за смартфон каде што целта е да ги победите вашите противници и да преживеете до крајот. Ви ги набројуваме најпретплатените топ 5 PUBG Mobile канали на Youtube за 2020 година.

#5 – Mortal

Оние што го следат и сакаат MortaL, тоа го прават бидејќи тој навистина има импресивен headshot count. Покрај тоа, фановите на оваа игра го ценат овој играч бидејќи има добро Kill-Death ratio на крајот на секоја сезона. Тој користи four-claw grip на неговиот iPad за да игра.

Број на претплатници: 6,28 милиони

Линк до неговиот канал тука.

#4 – Panda

Panda има одличен нишан кога зборуваме за снајпање, што го прави еден од најпосетуваните стримери во светот. Фактот што тој игра без емулатор и има голем број на убиства во секоја игра исто така е за поздрав.

Број на претплатници: 7,81 милиони

Линк до неговиот канал тука.

#3 – Dynamo Gaming

Овој гејмер од Мумбаи исто така може да се пофали со добро снајпање. Неговата способност за комуникација е причината за неговиот голем број на фанови. Тој порано играше со емулатор, но повеќе не го прави тоа.

Број на претплатници: 9,03 милиони

Линк до неговиот канал тука.

#2 – Levinho

Овој стример е доста прецизен што е доволно за да биде следен од неговите фанови на PUBG Mobile на Youtube. Играчите го сакаат неговиот стил на гејмплеј што воедно е доста интересен да се гледа. Неговата брзина и вештина се тие што ги прават неговите видеа уште поинтересни за гледање.

Број на претплатници 9.08 милиони

Линк до неговиот канал тука.

#1 – Atro

Atro доби огромен број на следбеници изминативе неколку месесци што го донесе до самиот врв на табелите на Youtube. Неговиот гејмплеј најчесто е агресивен, а неговата снајперска вештина е навистина ремек дело.

Број на претплатници: 9.36 милиони

Линк до неговиот канал тука.

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK