ESPORTS.MK

Tekken викенд во Arena Esport Club

Tekken викенд во Arena Esport Club
септември 25
18:39 2020

Како што веќе најавивме, овој викенд во Арена Еспорт Клуб ќе се одржат првите официјални квалификации во Tekken за учество на светско првенство во организација на Македонската Еспорт Федерација.

Поради моменталната состојба со Ковид-19 и препораките на Владата и Министерството за Здравство, турнирот ќе биде од затворен карактер, со целосна примена на протоколите за заштита.

Ќе учествуваат 16 играчи, а најдобриот фајтер ќе ја претставува Македонија на квалификациите за учество на IESF светското првенство во Израел.

Турнирот започнува во сабота во 14:00, а натпреварите можете да ги следите на twitch.tv/mesfofficial

Во продолжение го имате цел брекет од турнирот.

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK