ESPORTS.MK

Team Secret незапирливи на OGA Dota PIT Season 3

Team Secret незапирливи на OGA Dota PIT Season 3
септември 27
20:00 2020

Team Secret со доминантен перформанс, повторно до злато.

Заврши третата сезона на OGA Dota PIT во која што во решавачката пресметка играа Team Secret и VP. Prodigy. Puppy и компанијата го совладаа VP.Prodigy со резултат од 3:0 и обезбедија награда од 71.000 USD, додека пак вториот финалист доби 50% помалку.

Патем, ова е веќе осми турнир по ред, во кој што победи Secret.

На овој турнир играа големи имиња како што се Nigma, Alliance, OG, Liquid и др, но ниту една екипа не можеше да ги сопре Secret

Наградите за овој турнир се следните:

1. Team Secret – $70.873
2. VP. Prodigy – $36.822
3. Alliance – $19.822
4. Na’Vi – $14.161

 

© ESPORTS.MK. Сите права се задржани.

Содржината на оваа објава не смее да се копира, печати, менува или објавува без претходно одобрение од редакцијата на ESPORTS.MK.

Поврзани објави

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПАРТНЕРИ НА ESPORTS.MK