ESPORTS.MK

Tag "zonic"

Xyp9x се враќа во активниот ростер на Astralis

    Xyp9x се враќа во активниот ростер на Astralis

Сето ова означува крај на повеќе месечната пауза на еден од главните играчи на данскиот супертим. Andreas “⁠Xyp9x⁠” Højsleth веќе започна да вежба со остатокот од тимот, но нема да учествува со

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ