ESPORTS.MK

Tag "WCG 2011"

Интервју со Кирил “kIRIL1g” Огненов

    Интервју со Кирил “kIRIL1g” Огненов

После интервјуто со kalaN ние моравме да продолжиме и со останатите пионери на професионалниот гејминг, а овој пат и со пионер на гејминг медиумите во Македонија. Уживајте! На која возраст

Прочитај ја цела објава

Интервју со Јован “kalaN” Каланоски

    Интервју со Јован “kalaN” Каланоски

Денес со нас го имаме единствениот и незаменливиот тим лидер, главен снајпер и голем борец за еспортот во нашава држава, kalaN. Јован Каланоски е еден од основачите на најтрофејниот и

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ