ESPORTS.MK

Tag "warzone"

Call of Duty : Warzone Season 5

    Call of Duty : Warzone Season 5

Операторот Kitsune влегува во Warzone Season 5 , заедно со промени на мапата, нови перкови и други новитети. Започна сезоната 5 на Warzone, која донесе некои големи промени и многу

Прочитај ја цела објава

$300K World Series Warzone

    $300K World Series Warzone

Тимот на Ayden се запиша во историјата како прв освојувач на најголемиот Warzone евент досега. Во 6 мапи, сите најдобри играчи во историјата на Warzone и Call of Duty, на

Прочитај ја цела објава

Call Of Duty Warzone Season 4

    Call Of Duty Warzone Season 4

Verdansk откако се врати во 80тите години, ке се соочи со втор update каде ќе има големи промени на големо задоволство на играчите. Warzone сезоната 3 е најдобрата сезона досега

Прочитај ја цела објава

RAM-7 мета во Warzone Season 3?

    RAM-7 мета во Warzone Season 3?

Со најновиот update којшто беше пуштен во употреба во Warzone Season 3, RAM-7 е најдобриот избор за средна далечина каде што е неприкосновен. Доколку сте веќе изморени од најпопуларните Warzone

Прочитај ја цела објава

Најдобриот CR-56 AMAX loadout во Warzonе

    Најдобриот CR-56 AMAX loadout во Warzonе

Во Warzone, CR-56 AMAX е едно од најдобрите рафални оружја кои можеш да ги имаш во својот loadout. Има поспор

Прочитај ја цела објава

Code Red $20K Warzone Tournament

    Code Red $20K Warzone Tournament

Aydan и неговиот дуо партнер Rated ја одржаа концентрацијата на високо ниво и успеаа да го освојат Code Red турнирот

Прочитај ја цела објава

Најдобриот Bruen MK9 loadout во Call of Duty: Warzon сезона 3

    Најдобриот Bruen MK9 loadout во Call of Duty: Warzon сезона 3

Пред Black Ops Cold War да биде додадена во Warzone, Bruen MK9 беше несопирлива сила што ја воведе Modern Warfare

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK