ESPORTS.MK

Tag "twohoyrz"

Од EBL до LEC, Twohoyrz дебитира за SK Gaming

    Од EBL до LEC, Twohoyrz дебитира за SK Gaming

Поранешниот мид лејнер на шампионот на EBL, ŠAIM SE SuppUp, Mihail “twohoyrz” Petkov, ќе игра за SK Gaming на почетокот на летната сезона од LEC-лигата, што започнува во петок. Бугарскиот

Прочитај ја цела објава

Мид лејнерот на шампионот на EBL потпиша за SK Prime

    Мид лејнерот на шампионот на EBL потпиша за SK Prime

Mihail “twohoyrz” Petkov е официјално новиот мид лејнер на академијата на LEC тимот SK Gaming, за која следната сезона ќе игра во германската LoL лига. Бугарскиот мид лејнер, кој навивачите

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ