ESPORTS.MK

Tag "Twitch"

Clix одбаниран од Twitch за само еден ден по наводниот пермабан

    Clix одбаниран од Twitch за само еден ден по наводниот пермабан

Clix ни се врати на Twitch. Професионалниот Fortnite играч, Cody “Clix” Conrod ни е повторно назад на Twitch за само помалку од два дена од кога вебсајтот му додели наводен

Прочитај ја цела објава

Анализа на гледаноста на еспортот за јануари 2021 година (со табели)

    Анализа на гледаноста на еспортот за јануари 2021 година (со табели)

Секој месец ESI, во соработка со Esports Charts, прават анализа на гледаноста на еспортот за да можат да ги потенцираат работите што се најгледани од публиката, но и да видат

Прочитај ја цела објава

Уште еден бан на Twitch про играч, дали двојните стандарди се во игра?

    Уште еден бан на Twitch про играч, дали двојните стандарди се во игра?

Oвој пат Cody “Clix” Conrod се најде во „густо“. Додека го стримаше својот гејмплеј на Twitch, овој 16 годишник случајно на стрим го изложи својот фолдер од компјутерот каде имаше

Прочитај ја цела објава

Twitch Rivals го најавија Valorant Series 1

    Twitch Rivals го најавија Valorant Series 1

Twitch Rivals го најави следното големо еспорт натпреварување, Valorant Series 1 почнувајќи од 24-ти Февруари. Во натпреварувањето Twitch Rivals Valorant Series 1 ќе има четириесет различни контент креатори кои ќе

Прочитај ја цела објава

Нејмар покажа дека не е мајстор само во фудбал туку и во CS:GO

    Нејмар покажа дека не е мајстор само во фудбал туку и во CS:GO

Играчот на Paris Saint-Germain фигурира како еден од најдобрите фудбалери на планетата, но исто така е и голем љубител на

Прочитај ја цела објава

Од денес ESPORTS.MK има свој тим на Twitch

    Од денес ESPORTS.MK има свој тим на Twitch

Нашата замисла за развивање на македонските стримери конечно започнува да се реализира. Од денес имаме и официјален тим на Twitch

Прочитај ја цела објава

VALORANT OPEN, првиот турнир за оваа игра во Македонија

    VALORANT OPEN, првиот турнир за оваа игра во Македонија

За само помалку од две недели по официјализирањето на Valorant од страна на Riot Games, Македонија ќе ја има шансата

Прочитај ја цела објава

Првиот VALORANT Major турнир ќе биде одржан на Twitch Rivals

    Првиот VALORANT Major турнир ќе биде одржан на Twitch Rivals

Првиот голем настан на VALORANT после официјалното пуштање на играта ќе биде турнир на Twitch Rivals. Наградниот фонд за турнирот

Прочитај ја цела објава

VALORANT ги надмина сите рекорди за гледаност на Тwitch

    VALORANT ги надмина сите рекорди за гледаност на Тwitch

VALORANT во првите неколку недели е најгледаната игра од било која друга игра, иако е live само еден месец. Со

Прочитај ја цела објава

Од сега сите VALORANT стримови на Twitch имаат можност за beta access drop

    Од сега сите VALORANT стримови на Twitch имаат можност за beta access drop

Почнувајќи од денес, кој било канал на Twitch што стрима VALORANT има можност за drop на клуч за пристап до

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK