ESPORTS.MK

Tag "tournament"

$300K World Series Warzone

    $300K World Series Warzone

Тимот на Ayden се запиша во историјата како прв освојувач на најголемиот Warzone евент досега. Во 6 мапи, сите најдобри играчи во историјата на Warzone и Call of Duty, на

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ