ESPORTS.MK

Tag "Tiltproof"

Започнува Doritos Balkan League во CS:GO

    Започнува Doritos Balkan League во CS:GO

Во текот на следните два месеци, CS:GO тимовите ширум Балканот ќе се борат во борбата за наградниот фонд од 7,000 евра. Тимовите ќе настапат со една цел – да дознаат

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ