ESPORTS.MK

Tag "The Iron Maiden"

Rell – The Iron Maiden е следниот LoL херој

    Rell – The Iron Maiden е следниот LoL херој

Riot Games го откри наредниот League of Legends херој, Rell – The Iron Maiden. Tank кој ќе игра примарно support позиција според првите нагаѓања. Нејзината пасивна моќ – Break the

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK