ESPORTS.MK

Tag "Team Alliance"

PPD нов тренер на Alliance

    PPD нов тренер на Alliance

Alliance во своите редови го донесе шампинонот на The Internacional 5, Peter “PPD” Dager, како втор тренер во нивниот Дота 2 тим. Every leader needs trusted and experienced advisors! It's

Прочитај ја цела објава

Теаm Secret се победници на ESL One Birmingham Online

    Теаm Secret се победници на ESL One Birmingham Online

Теаm Secret се победници на ESL One Birmingham Online, ова е нивни трет освоен турнир по ред. Теаm Secret со чиста доминација во цел турнир и со победа од 3:0

Прочитај ја цела објава

Сите поканети тимови на ESL One Birmingham 2020 Online

    Сите поканети тимови на ESL One Birmingham 2020 Online

Списокот за овој турнир во Дота 2 е скоро пополнет, и сите директни покани се испратени до поголемите тимови. Веќе 30 тимови се спремаат за следниот голем турнир во Дота

Прочитај ја цела објава

Team Nigma изгуби во финалето на квалификациите за StarLadder ImbaTV Minor

    Team Nigma изгуби во финалето на квалификациите за StarLadder ImbaTV Minor

Тeam Nigma изгуби во финалето на квалификациите против Теам Alliance со резултат 2:3 и со овој пораз тимот Nigma нема да учествува во Dota 2 Major. Иако сите игри беа

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK