ESPORTS.MK

Tag "SK"

Од EBL до LEC, Twohoyrz дебитира за SK Gaming

    Од EBL до LEC, Twohoyrz дебитира за SK Gaming

Поранешниот мид лејнер на шампионот на EBL, ŠAIM SE SuppUp, Mihail “twohoyrz” Petkov, ќе игра за SK Gaming на почетокот на летната сезона од LEC-лигата, што започнува во петок. Бугарскиот

Прочитај ја цела објава

Upset блескаше во победата на Fnatic против SK Gaming во првата рунда од LEC playoffs во пролетниот сплит 2021

    Upset блескаше во победата на Fnatic против SK Gaming во првата рунда од LEC playoffs во пролетниот сплит 2021

Fnatic go направи првиот чекор на нивниот долг пат до LEC титула. Плеј-офот во Пролетниот Сплит на LEC во 2021 година започна денес со натпревар од понискиот дел на табелата,

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ