ESPORTS.MK

Tag "Rekkles"

Кризата продолжува – и Excel го победи G2 Esports

    Кризата продолжува – и Excel го победи G2 Esports

G2 Esports го претрпе третиот последователен пораз во LEC лигата, овојпат од нив беа подобри Excel кои настапија со двајца нови играчи во нивниот состав. Фановите на G2 Esports имаат

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ