ESPORTS.MK

Tag "Red Bull"

Успешно зарши првиот Wingman Cup турнир во Македонија

    Успешно зарши првиот Wingman Cup турнир во Македонија

По големиот настан Red Bull® Campus Clutch во VALORANT, нашиот втор турнир за оваа година „Esportsmk Wingman Cup“ во CSGO, навистина ја разбрани публиката. Имавме чест да бидеме админи на

Прочитај ја цела објава

Пријави учество на Red Bull Campus Clutch и гејмај за PC Intel Phantom

    Пријави учество на Red Bull Campus Clutch и гејмај за PC Intel Phantom

Напишавме, раскажавме и посочивме 1001 една причина зошто треба да се пријавиш на Red Bull Campus Clutch. Но, за на крај зачувавме неколку причини кои нема да те остават рамнодушен.

Прочитај ја цела објава

Планот на Cloud9 White за доминација во VALORANT

    Планот на Cloud9 White за доминација во VALORANT

Запознај ги девојките од Cloud9 White, првиот женски тим на Cloud9 во VALORANT. Констатација “не играм јас со девојчиња” е античка констатација, која можеме да ја потврдиме со присуството и

Прочитај ја цела објава

Како да го формираш најдобриот VALORANT тим

    Како да го формираш најдобриот VALORANT тим

Размислуваш да бидеш дел од Red Bull Campus Clutch? Сите знаеме дека одговорот е ДА, па затоа го прашавме Aleksander ‘Zeek’ Zygmunt, да нѝ раскаже како се формира победнички VALORANT

Прочитај ја цела објава

Пријави се за Red Bull Campus Clutch

    Пријави се за Red Bull Campus Clutch

Red Bull Campus Clutch е првиот глобален турнир за студенти во гејмање за најозборуваната, најгледаната и најиграната игра на годината,

Прочитај ја цела објава

G2 Esports се победници на Red Bull Home Ground

    G2 Esports се победници на Red Bull Home Ground

G2 Esports се победници на првиот VALORANT турнир организиран од Red Bull. Финалниот меч помеѓу G2 Esports и Team Liquid

Прочитај ја цела објава

Red Bull го најави Home Ground турнирот

    Red Bull го најави Home Ground турнирот

Red Bull со офицјално соопшение на нивниот Твитер профил го најави Home Ground EU Invitational турнир каде што наградниот фонд

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ