ESPORTS.MK

Tag "Red Bull Macedonia"

Пријави се за Red Bull Campus Clutch

    Пријави се за Red Bull Campus Clutch

Red Bull Campus Clutch е првиот глобален турнир за студенти во гејмање за најозборуваната, најгледаната и најиграната игра на годината, VALORANT. Со повеќе од 50 земји-учеснички, ова е најголемиот настан

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ