ESPORTS.MK

Tag "Red Bull Campus Clutch Macedonia"

eSports ENTiTY победници во националното финале на Red Bull Campus Clutch

    eSports ENTiTY победници во националното финале на Red Bull Campus Clutch

После одиграните квалификации, конечно стигнавме и до националното финале на Red Bull Campus Clutch, каде што победата ја издвоија eSports ENTiTY, и ќе ја имаат честа да ја претставуваат Македонија

Прочитај ја цела објава

Red Bull Campus Clutch втори квалификации

    Red Bull Campus Clutch втори квалификации

Вторите квалификации за Red Bull Campus Clutch се одиграа вчера. Настанот можевте да го проследните на каналот на GG.MK, каде што седум тима се бореа за последните две места во

Прочитај ја цела објава

Red Bull Campus Clutch втори квалификации

    Red Bull Campus Clutch втори квалификации
Прочитај ја цела објава

Red Bull Campus Clutch први квалификации

    Red Bull Campus Clutch први квалификации
Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ