ESPORTS.MK

Tag "pubg"

Анализа на гледаноста на еспортот за јануари 2021 година (со табели)

    Анализа на гледаноста на еспортот за јануари 2021 година (со табели)

Секој месец ESI, во соработка со Esports Charts, прават анализа на гледаноста на еспортот за да можат да ги потенцираат работите што се најгледани од публиката, но и да видат

Прочитај ја цела објава

PUBG Esports со нова структура во 2021 година

    PUBG Esports со нова структура во 2021 година

Јужно Корејската компанија KRAFTON, Inc ја објави структурата за PUBG esports екосистемот за 2021 година. Претстојната сезона, што почнува со PUBG Global Invitational.S (PGI.S) оваа недела, ќе се состои од четири глобални

Прочитај ја цела објава

Топ 5 најпретплатени PUBG Mobile јутубери за 2020 година

    Топ 5 најпретплатени PUBG Mobile јутубери за 2020 година

Како go-to дестинација за PUBG Mobile стримање и содржина слободно можеме да речеме дека е Youtube. PUBG Mobile е една од најпознатите Battle Royal игри за смартфон каде што целта

Прочитај ја цела објава

Топ 10 Е-Спортови според Total Prize Pool

    Топ 10 Е-Спортови според Total Prize Pool

Старата 2019 година беше неверојатна за еспортот како екосистем кој доживеа раст имајќи преку 4000 натпревари кои вкупно вредеа 211м американски долари во вид на награден фонд. Овие 211м кои

Прочитај ја цела објава

Esports.mk во потрага по автори

    Esports.mk во потрага по автори

Редакцијата на ESPORTS.MK е во потрага по автори кои би пишувале за еспортот и сакаат да го искусат новинарството. Ние

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ