ESPORTS.MK

Tag "ppd"

PPD нов тренер на Alliance

    PPD нов тренер на Alliance

Alliance во своите редови го донесе шампинонот на The Internacional 5, Peter “PPD” Dager, како втор тренер во нивниот Дота 2 тим. Every leader needs trusted and experienced advisors! It's

Прочитај ја цела објава

PPD ги напушти SADBOYS

    PPD ги напушти SADBOYS

SADBOYS без PPD во втората DPC сезона за 2021. Тимот од Северна Америка, SADBOYS, се оформи на крајот на 2020 година, со цел да се натпреварува во новата DPC сезона

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK