ESPORTS.MK

Tag "playstation"

еЕуро квалификациите завршија, имаме репрезентација за на европско!

    еЕуро квалификациите завршија, имаме репрезентација за на европско!

Со крајот на квалификацискиот турнир во организација на Македонската Еспорт Федерација и Фудбалската Федерација на С. Македонија, конечно ги добивме двајцата претставници кои ќе играат со Македонија на претстојното Европско

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ