ESPORTS.MK

Tag "PES2021"

Нови Gaming викенди на А1 Адрија Лигата

    Нови Gaming викенди на А1 Адрија Лигата

По враќањето од кратката хибернација, време е да се загреат маусите и тастатурите со претстојните две сезони на Лигата преку оддржување на два A1 Gaming Weekend турнир. A1 Gaming Weekend

Прочитај ја цела објава

еЕуро квалификациите завршија, имаме репрезентација за на европско!

    еЕуро квалификациите завршија, имаме репрезентација за на европско!

Со крајот на квалификацискиот турнир во организација на Македонската Еспорт Федерација и Фудбалската Федерација на С. Македонија, конечно ги добивме двајцата претставници кои ќе играат со Македонија на претстојното Европско

Прочитај ја цела објава

МЕФ ги објави групите и сатниците за регионалните квалификации во Tekken и PES2020 за Светското Првенство

    МЕФ ги објави групите и сатниците за регионалните квалификации во Tekken и PES2020 за Светското Првенство

Откако беа објавени групите за Dota 2, МЕФ тоа го направи и за Tekken и PES2020. Во продолжение на текстот ќе можете да дознаете кога нашите репрезентативци играат и во

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ