ESPORTS.MK

Tag "NA"

Ова е најновиот пласман на тимовите во летниот сплит на LCS 2021

    Ова е најновиот пласман на тимовите во летниот сплит на LCS 2021

LCS се врати со некои промени во форматот. Riot верува дека овие промени, во комбинација со „ремонт“ на аматерскиот екосистем, ќе помогнат да се развие Северна Американскиот регион во конкурентен

Прочитај ја цела објава

Cloud9 ја одржува во живот надежта за напредување на турнирот со доминантна победа против RNG во 2021 MSI rumble фазата

    Cloud9 ја одржува во живот надежта за напредување на турнирот со доминантна победа против RNG во 2021 MSI rumble фазата

Ако сте обожавател на Северноамериканската League of Legends и гледате MSI, знаете дека работите не изгледаа одлично за Cloud9 во rumble фаза на MSI во 2021 година. Но, има трошка

Прочитај ја цела објава

Завршија првите 2 натпревари од Mid-Season Showdown

    Завршија првите 2 натпревари од Mid-Season Showdown

Тоа беше поблиска серија отколку што можеа да наведат некои од бројките. Натпреварот на Team Liquid-TSM не разочара. Двата од најдобрите тимови на LoL во регионот на Северна Америка приредија

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ