ESPORTS.MK

Tag "Macedonia"

Интервју со Јане „aidKiT“ Апостолоски од AIRLYA и македонски репрезентативец

    Интервју со Јане „aidKiT“ Апостолоски од AIRLYA и македонски репрезентативец

После одличната игра на Европскиот Куп на Нации, седнавме со Јане „aidKiT“ Апостолоски и поразговаравме за нивниот настап на европското првенство и секако за иднината на оваа наша репрезентација. Пред

Прочитај ја цела објава

Започнуваат регионалните квалификации во Dota2 за Светското Првенство

    Започнуваат регионалните квалификации во Dota2 за Светското Првенство

Како што веќе претходно објавивме, Меѓународната Еспорт Федерација ги објави датумите за регионалните квалификации, а сега ги објави и групите и сатниците за учесниците во Dota 2 турнирот. Нашите репрезентативци

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ