ESPORTS.MK

Tag "LS"

Cloud 9 го отпушти LS

    Cloud 9 го отпушти LS

Американската LoL еспорт лига LCS се најде под лупата на еспортската јавност откако Cloud9 ненадејно го отпушти главниот тренер на тимот Nick “LS” De Cesare. Cloud9 инвестираше многу за да го освежи

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ