ESPORTS.MK

Tag "loadout"

RAM-7 мета во Warzone Season 3?

    RAM-7 мета во Warzone Season 3?

Со најновиот update којшто беше пуштен во употреба во Warzone Season 3, RAM-7 е најдобриот избор за средна далечина каде што е неприкосновен. Доколку сте веќе изморени од најпопуларните Warzone

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ