ESPORTS.MK

Tag "karrigan⁠"

Karrigan се враќа во FaZe Clan

    Karrigan се враќа во FaZe Clan

Данскиот ин-гејм лидер се враќа во FaZe Clan пред почетокот на IEM Katowice. Finn “⁠karrigan⁠” Andersen се врати во FaZe Clan – објавија од организацијата денеска. Финализирањето на овој трансфер

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK