ESPORTS.MK

Tag "Kaiwing"

RNG го победи PSG Talon и се квалификува во финалето на MSI 2021

    RNG го победи PSG Talon и се квалификува во финалето на MSI 2021

PSG Talon беше достоен противник, но не можеше да го запре првопласираниот тим од LPL во добивањето на едното финално место во последната конфронтација на MSI 2021. Серија започна со

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ