ESPORTS.MK

Tag "#Huhi"

100 Thieves со голем comeback против Dignitas во четвртата недела од Пролетниот сплит на LCS

    100 Thieves со голем comeback против Dignitas во четвртата недела од Пролетниот сплит на LCS

Засега е завршена битката за дефинитивно второ место во Пролетниот Сплит во 2021 година. 100 Thieves го совладаа Dignitas во една хаотична игра и го освоија посакуваното второ место на

Прочитај ја цела објава

Cloud9 со голем comeback против 100Thieves за влез во финалето на Lock in турнирот на LCS

    Cloud9 со голем comeback против 100Thieves за влез во финалето на Lock in турнирот на LCS

Во првото полуфинале на LCS Lock-In турнирот, Cloud9 беше во можност да сврти 100 Thieves во best of 5 натпревар исполнет со напнатост и многу pentakills. Cloud9 сега преминува во

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK