ESPORTS.MK

Tag "gla1ve"

Xyp9x се враќа во активниот ростер на Astralis

    Xyp9x се враќа во активниот ростер на Astralis

Сето ова означува крај на повеќе месечната пауза на еден од главните играчи на данскиот супертим. Andreas “⁠Xyp9x⁠” Højsleth веќе започна да вежба со остатокот од тимот, но нема да учествува со

Прочитај ја цела објава

gla1ve АУТ JUGi ИН

    gla1ve АУТ JUGi ИН

Jakob “JUGi” Hansen е во првата петорка на Astralis,  Lukas “gla1ve” Rossander зема отсуство поради медицински причини, објави данската организација во вторникот. gla1ve ќе е аут во наредните неколку месеци

Прочитај ја цела објава

Откриени првите детали за новата CS лига базирана во Северна Америка?!

    Откриени првите детали за новата CS лига базирана во Северна Америка?!

B Site Inc. е предвидена да управува со нова CSGO лига со седиште во Америка. Лигата која би ги вклучила MIBR, Astralis и Cloud9 а би имала вкупен награден фонд

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ