ESPORTS.MK

Tag "eSuba"

CEE Champions сезона 2! Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа се враќа назад!

    CEE Champions сезона 2! Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа се враќа назад!

Би сакале да ве известиме дека и оваа година ќе се оддржи еден од најголемите турнири за Централна и Источна Европа во која Македонија ќе учествува со два тима. Оваа

Прочитај ја цела објава

Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа во најава

    Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа во најава

Македонската Еспорт Федерација во соработка со ESPORTSMK со гордост ви најавува квалификации за еден од најголемите турнири за Централна и Источна Европа во Counter-Strike: Global Offensive поддржан од Intel. Почнувајќи

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK