ESPORTS.MK

Tag "esportsmk"

CEE Champions сезона 2! Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа се враќа назад!

    CEE Champions сезона 2! Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа се враќа назад!

Би сакале да ве известиме дека и оваа година ќе се оддржи еден од најголемите турнири за Централна и Источна Европа во која Македонија ќе учествува со два тима. Оваа

Прочитај ја цела објава

GODZ1337 vs Stewin Montenegro – CEE Champions Group Stage

    GODZ1337 vs Stewin Montenegro – CEE Champions Group Stage
Прочитај ја цела објава

Good Game и Godz1337 се новите репрезентативни тимови во CSGO за Македонија

    Good Game и Godz1337 се новите репрезентативни тимови во CSGO за Македонија

Минатиот викенд беше доста бурен за македонската CSGO сцена. На квалификациите оддржани од страна на Еспортс.мк и Македонската Еспорт Федерација во соработка со Intel и Red Bull кои траеја два

Прочитај ја цела објава

Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа во најава

    Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа во најава

Македонската Еспорт Федерација во соработка со ESPORTSMK со гордост ви најавува квалификации за еден од најголемите турнири за Централна и Источна Европа во Counter-Strike: Global Offensive поддржан од Intel. Почнувајќи

Прочитај ја цела објава

Од денес ESPORTS.MK има свој тим на Twitch

    Од денес ESPORTS.MK има свој тим на Twitch

Нашата замисла за развивање на македонските стримери конечно започнува да се реализира. Од денес имаме и официјален тим на Twitch

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK