ESPORTS.MK

Tag "esportsentity"

eSports ENTiTY со нов изглед повторно во акција + Галерија

    eSports ENTiTY со нов изглед повторно во акција + Галерија

Клубот кој го носи името на нашиот најпознат и најдобар тим од времето на Counter-Strike 1.6 е обновен, и сега личи на едно професионално гејмерско катче. Како што кажува сопственикот

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ