ESPORTS.MK

Tag "ESL Pro League S12"

Xyp9x се враќа во активниот ростер на Astralis

    Xyp9x се враќа во активниот ростер на Astralis

Сето ова означува крај на повеќе месечната пауза на еден од главните играчи на данскиот супертим. Andreas “⁠Xyp9x⁠” Højsleth веќе започна да вежба со остатокот од тимот, но нема да учествува со

Прочитај ја цела објава

Astralis се шампионите на ESL Pro League S12

    Astralis се шампионите на ESL Pro League S12

Данската екипа се врати од две мапи дефицит во BO5 финалето против рускиот Natus Vincere. Natus Vincere влезе во финалето со една мапа предност бидејки доаѓаа од горниот бракет, а

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ