ESPORTS.MK

Tag "Epic League"

Заврши третата сезона на EPIC League

    Заврши третата сезона на EPIC League

Viking.gg победници во првата дивизија, а Puckchamp победници во втората дизивија на третата сезона на EPIC League. Во горната дивизија на турнирот најсилни тимови беа Viking.gg и Team Spirit. Team

Прочитај ја цела објава

EPIC League се враќа во Март

    EPIC League се враќа во Март

Epic Esports Events ја најавија третата сезона на Epic League. Турнирот ќе се одржува од 2ри до 21 Март и во него ќе се натправаруваат шеснаесет тима од Источна и

Прочитај ја цела објава

Virtus Pro победници на EPIC League

    Virtus Pro победници на EPIC League

Возбудлив ден за Дота фановите со финалето на EPIC League. Првично се играше финалето во втората дивизија на лигата помеѓу Live to Win и Alliance. Патот кон финалето за тимот

Прочитај ја цела објава

Возбудлив последен ден од групната фаза на EPIC League

    Возбудлив последен ден од групната фаза на EPIC League

Денеска заврши групната фаза од EPIC League, каде што во три тима се бореа за осмото и последно место во плeјоф фазата, а четири тима се бореа за четвртото место

Прочитај ја цела објава

Започна нов турнир во Дота 2, Epic League!

    Започна нов турнир во Дота 2, Epic League!

Не очекуваат возбудливи натпревари во групната фаза на Epic League! Денес започна гупната фаза на уште еден турнир каде што

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK