ESPORTS.MK

Tag "Eilat2021"

Recap на Светското Еспорт Првенство во Израел

    Recap на Светското Еспорт Првенство во Израел

На 20 Ноември заврши еден од најголемите настани во еспортот, каде Македонија го доживеа својот најголем успех и го освои престижното прво место во најпопуларната дисциплина, CS:GO. Македонија беше претставувана

Прочитај ја цела објава

85 држави меѓу кои и ние се веќе пријавени за Светското Првенство во Израел

    85 држави меѓу кои и ние се веќе пријавени за Светското Првенство во Израел

Меѓународната Еспорт Федерација потврди дека вкупно осумдесет и пет национални тимови се пријавија на првата фаза од пријавите за Светското Првенство во Ејлат, Израел 2021 година. Еспорт атлети од 85

Прочитај ја цела објава

МЕСФ ја најави шестата сезона од Прва Македонска Еспорт Лига

    МЕСФ ја најави шестата сезона од Прва Македонска Еспорт Лига

Македонската Еспорт Федерација ни го соопшти почетокот на шестата сезона од Првата Македонска Еспорт Лига. Во соопштението е најавено дека почнувајќи од 5. јуни па се до 5. јули ќе

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ