ESPORTS.MK

Tag "DWG"

Royal Never Give Up се победници на MSI 2021

    Royal Never Give Up се победници на MSI 2021

Шампионот во LPL лигата Royal Never Give Up го победи актуелниот светски шампион DWG KIA во решавачкиот петти натпревар од големото финале на MSI 2021, со што на Кина и донесе

Прочитај ја цела објава

RNG го победи PSG Talon и се квалификува во финалето на MSI 2021

    RNG го победи PSG Talon и се квалификува во финалето на MSI 2021

PSG Talon беше достоен противник, но не можеше да го запре првопласираниот тим од LPL во добивањето на едното финално место во последната конфронтација на MSI 2021. Серија започна со

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ