ESPORTS.MK

Tag "dignitas"

100 Thieves ги нокаутираа Dignitas од 2021 Mid-Season Showdown со убедлив резултат од 3-0

    100 Thieves ги нокаутираа Dignitas од 2021 Mid-Season Showdown со убедлив резултат од 3-0

100 Thieves не оставија простор за сомнеж по овој перформанс. На двете пресметки  на пролетниот сплит претходно оваа година, 100 Thieves ги победија Dignitas. Денес, тие ги поразија уште три

Прочитај ја цела објава

100 Thieves со голем comeback против Dignitas во четвртата недела од Пролетниот сплит на LCS

    100 Thieves со голем comeback против Dignitas во четвртата недела од Пролетниот сплит на LCS

Засега е завршена битката за дефинитивно второ место во Пролетниот Сплит во 2021 година. 100 Thieves го совладаа Dignitas во една хаотична игра и го освоија посакуваното второ место на

Прочитај ја цела објава

Најдобрите партнерства во е-спортот за Јануари 2020 година

    Најдобрите партнерства во е-спортот за Јануари 2020 година

Секој месец, многу партнерства се објавуваат во е-спортот. Тешко е да се следат сите но ќе се потрудиме да ви ги пренесеме најголемите и најдобрите. Vindex воспостави партнерство со IMAX

Прочитај ја цела објава

Dignitas го потпиша легендарниот квартет на NiP играчи

    Dignitas го потпиша легендарниот квартет на NiP играчи

Dignitas официјално се врати во машката CSGO сцена со потпишувањето на легендарниот квартет на стариот NiP и Håkon “hallzerk” Fjærli и Robin “Fifflaren” Johansson стана главен тренер на тимот. Овој

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK