ESPORTS.MK

Tag "#Closer"

100 Thieves со голем comeback против Dignitas во четвртата недела од Пролетниот сплит на LCS

    100 Thieves со голем comeback против Dignitas во четвртата недела од Пролетниот сплит на LCS

Засега е завршена битката за дефинитивно второ место во Пролетниот Сплит во 2021 година. 100 Thieves го совладаа Dignitas во една хаотична игра и го освоија посакуваното второ место на

Прочитај ја цела објава

Golden Guardians изненадија со победа против Cloud9 во осмата недела од LCS летниот сплит 2020 година

    Golden Guardians изненадија со победа против Cloud9 во осмата недела од LCS летниот сплит 2020 година

Се што е потребно функционира во точно време и на точен начин за Golden Guardians. Golden Guardians ги победија Cloud9  во нивната оригинална игра, на многу одлучен начин за време

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK