ESPORTS.MK

Tag "championship"

Еспортот со нови партнери надвор од матичната индустрија

    Еспортот со нови партнери надвор од матичната индустрија

Во текот на минатата недела, еспорт индустријата во Кина почна да „оладува“ како што се наближува крајот на 2019 година. Во овој период се случија доста нови партнерства, но дали

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ