ESPORTS.MK

Tag "CEE Champions"

BLUEJAYS и 0to100 се наши претставници на CEE Champions 2021

    BLUEJAYS и 0to100 се наши претставници на CEE Champions 2021

Покрај екипата на BLUEJAYS, тимот на 0to100 (ex-PORTUGAL) го обезбеди второто место за да ја претставува Македонија на CEE Champions 2021. На 25-ти септември со почеток во 15:00 часот започна

Прочитај ја цела објава

CEE Champions сезона 2! Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа се враќа назад!

    CEE Champions сезона 2! Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа се враќа назад!

Би сакале да ве известиме дека и оваа година ќе се оддржи еден од најголемите турнири за Централна и Источна Европа во која Македонија ќе учествува со два тима. Оваа

Прочитај ја цела објава

GODZ1337 vs Stewin Montenegro – CEE Champions Group Stage

    GODZ1337 vs Stewin Montenegro – CEE Champions Group Stage
Прочитај ја цела објава

Good Game и Godz1337 се новите репрезентативни тимови во CSGO за Македонија

    Good Game и Godz1337 се новите репрезентативни тимови во CSGO за Македонија

Минатиот викенд беше доста бурен за македонската CSGO сцена. На квалификациите оддржани од страна на Еспортс.мк и Македонската Еспорт Федерација во соработка со Intel и Red Bull кои траеја два

Прочитај ја цела објава

Квалификации за CEE Champions прва рунда

    Квалификации за CEE Champions прва рунда

Во првата рунда квалификации имаше вкупно 24 тимови кои ни овозможија да гледаме еден динамичен кантер со многу пресврти и

Прочитај ја цела објава

Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа во најава

    Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа во најава

Македонската Еспорт Федерација во соработка со ESPORTSMK со гордост ви најавува квалификации за еден од најголемите турнири за Централна и

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK