ESPORTS.MK

Tag "BLUEJAYS"

CEE Champions сезона 2! Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа се враќа назад!

    CEE Champions сезона 2! Најголемиот турнир во Централна и Источна Европа се враќа назад!

Би сакале да ве известиме дека и оваа година ќе се оддржи еден од најголемите турнири за Централна и Источна Европа во која Македонија ќе учествува со два тима. Оваа

Прочитај ја цела објава

Нашиот најдобар тим потпиша со BLUEJAYS организацијата

    Нашиот најдобар тим потпиша со BLUEJAYS организацијата

Нашиот најдобар CS:GO тим кој воедно е и нашата официјална репрезентација за претстојното Светско првенство, после неколку месеци го најде својот дом и потпиша со Данската организација, BLUEJAYS. Оваа петорка

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK