ESPORTS.MK

Tag "ADRIA Esport Federation"

Три регионални еспорт федерации ја формираа Адриа Еспорт Федерацијата

    Три регионални еспорт федерации ја формираа Адриа Еспорт Федерацијата

Македонската Еспорт Федерација, заедно со еспорт федерацијата на Босна и Херцеговина и Федерацијата за електронски спортови на Црна Гора ги поставија темелите на АЕФ а кон крајот на летото ќе

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ