ESPORTS.MK

Tag "A1 Game Fest"

A1 Game Fest втор ден (FIFA21 & Fortnite)

    A1 Game Fest втор ден (FIFA21 & Fortnite)

Вториот ден од A1 Game Fest-от не беше ништо покус од неговиот прв ден. Се играше Fifa21 и Fortnite, а за сите гледачи на нивниот стрим повторно беа обезбедени разни

Прочитај ја цела објава

A1 Game Fest прв ден (Tekken7 & League of Legends)

    A1 Game Fest прв ден (Tekken7 & League of Legends)

Македонската публика изминатиов викенд можеше да сведочи уште еден гејминг настан кој што дефинитивно ја разби Ковид-19 монотонијата и досадата. Оваа година дечките од организацијата на A1 Game Fest можат

Прочитај ја цела објава

A1 Game Fest 2020

    A1 Game Fest 2020

Еден од најголемите гејминг настани во нашата држава продолжува и оваа година но со малку поинаков формат. Викендот на 19-ти и 20-ти декември не очекува вистински спектакл организиран од А1

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ

ПРИЈАТЕЛИ НА ESPORTS.MK