ESPORTS.MK

Tag "прва македонска еспорт лига"

Одиграни прво и второ коло од Прва Македонска Еспорт Лига

    Одиграни прво и второ коло од Прва Македонска Еспорт Лига

Изминатиот викенд беше во фокус почетокот на ПМЕЛ 2022 во CS:GО каде што најдобрите македонски тимови ја започнаа мисијата наречена “БАЛИ” односно кој ќе биде македонскиот претставник на претстојното Европско

Прочитај ја цела објава

Прва Македонска Еспорт Лига сезона 7 во CS:GO

    Прва Македонска Еспорт Лига сезона 7 во CS:GO

Македонската Еспорт Федерација, по седми пат, организира Прва Македонска Еспорт Лига во CS:GO. Регуларниот дел на лигата се состои од седум кола. Официјално, лигата започнува на 09-ти април 2022 година

Прочитај ја цела објава

Тимот на Good Game стана наша репрезентација во CSGO

    Тимот на Good Game стана наша репрезентација во CSGO

Со крајот од овогодишната Прва Македонска Еспорт Лига во CS:GO го добиваме и нашиот шампион во CS:GO што ќе игра на Светското Еспорт Првенство во Ејлат, Израел. Тимот на Good

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ