ESPORTS.MK

Tag "ПМЕЛ2022"

Прва Македонска Еспорт Лига во Dota 2

    Прва Македонска Еспорт Лига во Dota 2

Македонската Еспорт Федерација ја организира Прва Македонска Еспорт Лига во Dota 2. Регуларниот дел од лигата се состои од седум кола. Официјлано лигата започнува со отворените квалификации на 08-ми мај

Прочитај ја цела објава

Одиграни прво и второ коло од Прва Македонска Еспорт Лига

    Одиграни прво и второ коло од Прва Македонска Еспорт Лига

Изминатиот викенд беше во фокус почетокот на ПМЕЛ 2022 во CS:GО каде што најдобрите македонски тимови ја започнаа мисијата наречена “БАЛИ” односно кој ќе биде македонскиот претставник на претстојното Европско

Прочитај ја цела објава

Прва Македонска Еспорт Лига сезона 7 во CS:GO

    Прва Македонска Еспорт Лига сезона 7 во CS:GO

Македонската Еспорт Федерација, по седми пат, организира Прва Македонска Еспорт Лига во CS:GO. Регуларниот дел на лигата се состои од седум кола. Официјално, лигата започнува на 09-ти април 2022 година

Прочитај ја цела објава

Најава за Првата Македонска Еспорт Лига

    Најава за Првата Македонска Еспорт Лига

Македонската Еспорт Федерација го најави почетокот на новата сезона од Првата Македонска Еспорт Лига, која ќе се одржи со почеток во Април и ќе трае се до Јуни. Македонските еспортисти

Прочитај ја цела објава

Следете не

НАЈПОПУЛАРНИ ОБЈАВИ